menu_left Hem menu_sep Produkter 2015 menu_sep Nöjda kunder menu_sep Om oss menu_sep Bilder menu_sep FAQ menu_sep Kontakt menu_sep Logga in

 

FAQ

Vanliga frågor som vi ofta får

 

Vad är en ”meet and greet”?

Svar: Det är ett amerikanskt uttryck som i detta sammanhang betyder att någon av våra kändisfigurer helt enkelt minglar omkring och hälsar på barn och vuxna, kramas och sprider allmän glädje.

 

Vad är vitsen med att beställa en show eller meet and greet till er aktivitet?

Svar: Enligt våra kunder som t.ex. representerar köpcentrum är det inte ovanligt med en ökad publiktillströmning på uppemot 30 % och dessutom sprider det en goodwill och glädje runt Er verksamhet som är ovärderlig.

 

Hur fungerar det med annonseringen när vi har beställt en produkt med en kändisfigur?

Svar: Vi tillhandahåller Er med godkänt marknadsföringsmaterial för våra licensierade karaktärer. När Ni t.ex. använder Er av en bild som Ni fått från oss, på den kända figuren, så skickar Ni bara en pdf-fil eller liknande på korrekturet till annonsen till oss så ser vi till att den blir godkänd innan den får gå i tryck. Det brukar oftast ta några timmar bara.

 

Hur går vi tillväga för att få ett pris på någon av era produkter?

Svar: Ni ringer (070-6408869) eller mejlar (info@nordicshow.se) vårt huvudkontor i Stockholm så skickar vi över det material som Ni kan tänkas behöva. Om Ni därefter skulle bli intresserade så diskuterar vi oss fram till den produkt som så passar just Era behov.

 

Är möjligt att beställa produkter under en längre tid till ett reducerat pris?

Svar: Absolut, vi har redan sådana samarbeten med en rad trogna kunder där vi erbjuder ”paketlösningar” för en längre period till ett reducerat pris.

 

Är mitt arrangemang för stort eller för litet för att passa in i ert utbud av produkter?

Svar: Vi har sysslat med barnunderhållning i alla dess former under 15 år och har en rad olika produkter för både små och stora evenemang.

 

Hur gör ni med ljud/ljus?

Svar: För att underlätta för Dig som kund tar vi oftast med oss all ljudteknik som vi behöver för att utföra uppdraget. Ljusteknik finns oftast på plats där vi uppträder men det händer att vi tar med oss sådan utrustning också. Vi har oftast med oss en professionell ljudtekniker som riggar upp/ner all teknisk utrustning och rekvisita.

 

Jag undrar fortfarande över…?

Svar: Det finns inga dumma frågor! Det är bara att ringa vårt huvudkontor (070-6408869) eller mejla oss på info@nordicshow.se. Vi svarar gladeligen på frågor om det vi älskar att göra - nämligen att planera och utföra familjeunderhållning och vi ser fram emot att hjälpa Er.

 

 

 

 

 Nordic Show Productions • Blekingegatan 40 B • 116 62 STOCKHOLM • Tel. 070-640 88 69 • info@nordicshow.se

Svenska

Norsk Dansk Suomi English