menu_left Hem menu_sep Produkter 2015 menu_sep Nöjda kunder menu_sep Om oss menu_sep Bilder menu_sep FAQ menu_sep Kontakt menu_sep Logga in

 

Kapten Bonny och Karibiens pirater 2015

Efter publiksuccén med hela 140 föreställningarna av "KARIBIENS PIRATER MÖTER HÄXAN KARAMELLA" på Gröna Lunds barnscen så kommer föreställningen att finnas tillgänglig för beställning i hela Sverige. Tusentals barn och vuxna har fått möta den tuffa och modiga Kapten Bonny samt hennes rädde och klumpige följeslagare Styrman Karlsson. Nordic Show erbjuder en variant på showen för folkparksscener, Barnens Dag, stadsfester, Folkets Hus, köpcentrum m.m.

 

För dem som inte hade möjlighet att åka till Gröna Lund och träffa dessa pirater finns nu möjligheten att få ett besök av dem. Föreställningarna är kanske några av de mest besökta barnteaterföreställningarna under de senaste åren i Sverige.

 

En annan föreställning som också spelats flitigt på Gröna Lund är "KAPTEN BONNY MÖTER KAPTEN SVARTFOT". Här följer ett smakprov om du klickar på länken nedan;

 

http://www.youtube.com/watch?v=wWuKOHbRx0Y

 

Från nättidningen "Barn i stan" angående Gröna Lund;

Hela familjen hade en riktigt kul dag i lördags på Gröna Lund! Vi och barnen tyckte att barnshowen "Karibiens Pirater" på Lilla Scenen var riktigt bra. Spännande och roligt med pirater som kommer ut ibland oss i publiken. Vi såg den faktiskt två ggr! Toppbetyg till Gröna Lund!

img_0292

 

pirater 1 gröna lund 2008

© NORDIC SHOW 2015


 

 

 

 

 Nordic Show Productions • Blekingegatan 40 B • 116 62 STOCKHOLM • Tel. 070-640 88 69 • info@nordicshow.se

Svenska

Norsk Dansk Suomi English